Salutare, dragi gurmanzi! Dacă sunteți ca mine, nu puteți rezista unei felii bune de salam, șuncă, jambon pe sandvișul sau platoul cu brânză. Și desigur, vă pasă de calitatea și originea produselor pe care le mâncați. De aceea vreau să vă spun despre una dintre mărcile mele preferate de delicatese tradiționale: Matache Măcelaru’.

Probabil ați văzut produsele lor în supermarketuri sau ați vazut reclamele la televizor. Dar știți cum a apărut această marcă și ce o face să iasă în evidență față de restul? Ei bine, stați liniștiți și relaxați-vă, pentru că sunt pe cale să vă duc într-o călătorie gustoasă prin timp și spațiu.

Matache Măcelaru’ nu este doar un nume de marcă, este un nume de familie. Și nu orice nume de familie, ci unul care a fost sinonim cu excelența în prelucrarea cărnii timp de peste 140 de ani. Da, ați citit bine: 140 de ani!

Totul a început în 1879, când Loloescu Matache și-a deschis măcelaria la intersecția Calea Griviței cu Calea Buzești din București. Aceasta era una dintre cele mai aglomerate și animate zone ale orașului la acea vreme. Loloescu era un artist în meseria lui, care știa cum să aleagă cea mai bună carne și condimente pentru produsele lui. El făcea totul cu îndemânare, devotament și ingrediente atent selectate.

Magazinul lui atragea clienți din toate paturile sociale: taximetriști care aveau nevoie de o gustare rapidă pe drum spre serviciu; negustori care veneau din toată țara să-și vândă marfa; localnici care voiau să se răsfețe cu niște mezeluri delicioase. Toți erau uimiți de produsele lui și raspândeau vorba despre ele. În curând, Matache Mǎcelaru’ a devenit un nume cunoscut în România.

Loloescu le-a transmis meșteșugul și valorile sale urmașilor săi, care au continuat moștenirea lui cu mândrie și pasiune. Ei au ținut pasul cu schimbările timpului și cerințelor clienților lor. Au extins gama lor de produse și canalele de distribuție. Au investit în echipamente și facilitǎți moderne. Au asigurat că produsele lor respectǎ toate standardele de calitate și siguranțǎ alimentarǎ.

Astăzi, Matache Măcelaru’ face parte din compania CrisTim, una dintre cele mai importante companii din industria cărnii din România. Dar nu vă faceți griji: CrisTim nu a schimbat nimic la produsele Matache Măcelaru’. Acestea folosesc în continuare rețetele și metodele originale ale lui Loloescu. Se folosesc în continuare membrane naturale, fără arome sau culori artificiale și cu un minim de conservanți. Acestea sunt afumate în continuare cu lemn de fag pentru un gust și un miros autentic. Produsele lor sunt fără gluten și fără lactoză, astfel încât le puteți savura fără griji.

Deci, ce mai aștepți? Încearcă astăzi câteva produse Matache Măcelaru’! Le veți găsi în toate marile supermarketuri din România. Aveți încredere în mine, nu veți regreta! Și dacă le încercați, lăsați-mă să știu ce părere aveți!

Lăsați un comentariu mai jos sau împărtășiți-vă gândurile pe rețelele de socializare cu #MatacheMacelaru. Mi-ar plăcea să aud de la voi! Până data viitoare, poftă bună! 😋