Lunile acestea de vara am avut oportunitatea sa încerc o mulțime de produse noi, unele devenind rapid preferatele mele. Printre acestea se număra și produsele din Sensiblu Summer kit

Crema solară L’Erbolario

Sincer, nu știam ca exista pe piața aceasta crema pana acum dar mulțumita buzzStore am putut sa o testez și sunt extrem de mulțumita de ea. 

Crema solară L’Erbolario cu morcov, susan și karite m-a cucerit încă de la prima utilizare. Are un miros foarte plăcut, fin și natural. Hidratează pielea și protejează întregul corp în toate fazele de expunere la soare. Este îmbogățită cu uleiuri hrănitoare, iar asta ajută la prevenirea formării ridurilor și păstrează pielea catifelată și elastică. Cu siguranța o voi folosi în continuare chiar dacă se apropie timpul rece.

Samponul uscat Batiste

Parul meu are tendință de îngrășare, de aceea, sunt nevoita să îl spăl la maxim 2 – 3 zile. Mai ales în momentele în care nu îmi pot respecta rutina de îngrijire a părului, șamponul uscat Batiste este un must – have. Are un miros foarte plăcut și este disponibil în mai multe variante.

Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor

Acesta este un produs care cu siguranță ar trebui să se afle în casele persoanelor care iubesc să se plimbe și să petreacă timpul în aer liber. Țânțari, viespi, purici, muște, căpușe și tot felul de alte insecte pe care le regăsim frecvent în natură ne pot strica buna dispoziție și ne pot crea disconfort prin înțepăturile lor. De aceea, spray-ul repelent împotriva insectelor este un produs indispensabil.Mirosul a fost foarte puternic la început dar după doua utilizări m-am obișnuit cu el și nu m-a mai deranjat mai ales atunci când am văzut ca își face treaba cu brio. 

Dr. Organic – Deo roll cu extract de rodie pentru o vara fara grija transpiratiei

Acest roll-on cu extract de rodie, ce conține cu până la 75% ingrediente de origine organică, m-a surprins în mod plăcut încă de la prima utilizare. Are un miros fin, natural și persistă aproape toată ziua. În opinia mea, este un produs care îndeplinește criteriile promise și cu siguranță îl voi mai achiziționa pe viitor.