Și totuși: dimensiunea contează! Vorbim de gene. Nu este un secret printre noi femeile – genele lungi și groase se numără printre obiectivele absolute de frumusețe.

Dacă nu va face placere sa purtati gene false, atunci noul Avon Mascara Legendary Lengths este alegerea perfecta.

Ce promite aceasta mascara marca Avon?

  • Gene cu până la 50% mai lungi
  • Volum de până la 3X
  • Formulă care nu incarca genele
  • Finish de lungă durată
  • Perie conică concepută pentru a separa și defini genele greu accesibile

Primul lucru pe care trebuie sa il spun este ca sunt nespus de încântată de forma pensulei, m-a cucerit inca de la prima aplicare.
Este foarte ușor de manevrat, inclusiv în colțuri sau pe genele inferioare, separă excelent genele și imi place ca nu se mai lipesc aproape deloc intre ele.
Un aspect care poate fi neplacut este faptul ca acest rimel nu are si varianta waterproof.
La inceput am fost un pic dezamagita de acest lucru deoarece imi lacrimeaza ochii destul de des in special primavara dar tin sa mentionez ca nu am avut probleme toata ziua, nu a curs deloc cu toate ca de-a lungul intregii testari am avut momente in care am lacrimat destul de rau.

Asadar, ridica-ti asteptarile, privirea si cucereste-i! Poti avea totul! De cele mai multe ori, ochii pot spune cele mai misterioase povesti! Pune-ti in evidenta privirea si alungeste-ti genele, pentru ca #sizematters

Noul Avon Mascara Legendary Lengths: pret accesibil, bun și rezistent. Vă recomand din toata inima să il încercați, dacă nu ați facut-o deja.