În ultima campanie BUZZStore și Avon Space, am avut placerea de a testa 2 produse ce mie nu imi lipsesc din rutina zilnică și mai ales din tendințele sezonului toamnă-iarnă: fardul de pleoape cremos Avon Power Stay in nuanta Stylish Brown si rujul lichid ultra-rezistent Liquid Stain Power Stay in nuanta Kiss and Tell

Cateva cuvinte despre fiecare produs in parte apoi va voi dezvalui parerile mele din timpul testarii.

Fardul de pleoape cremos Avon Power Stay în creion oferă un efect de până la 16 ore, care arată impecabil chiar și în timpul celei mai lungi petreceri.
Acest creion oferă precizie și rezistență, pentru ca machiajul tău să arate mereu impecabil. Este ușor de aplicat și nu se întinde. Formula rezistentă la apă este alegerea perfectă pentru zilele toride dar și în sezonul toamnă-iarnă, în timp ce ascuțitoarea inclusă garantează linii precise de fiecare dată.

Rujul lichid ultra-rezistent Liquid Stain Avon Power Stay cu durată până la 10 ore conține o formulă persistentă, dar ușoară, fără uscare, cu o minunată culoare mată satinată.
Optează pentru buze hrănite, cu aspect perfect, fără a compromite durabilitatea! O formulă ușor plăcută, care nu îți va usca buzele.
Rujul rămâne perfect până la 10 ore fără retușuri. Îți acoperă buzele într-o superbă culoare mată cu un finisaj satinat și îi poți varia intensitatea adăugând straturi.

Ce cred eu:

Rujul lichid ultra-rezistent Liquid Stain Avon Power Stay

Este un ruj foarte bun, pare mai mult gloss la inceput apoi dupa un timp intr-adevar se duce luciul dar culoarea ramane la fel de vibranta si frumoasa. Lasă buzele moi și catifelate, nu patesc ca la alte rujuri sa imi usuce buzele chiar și după câteva ore bune. Îl recomand cu drag. Îmi place ca este persistent și cu siguranta veti avea nevoie de un demachiant specific pentru produsele rezistente la transfer

Fardul de pleoape cremos Avon Power Stay

Pur si simplu ador fardul de pleoape, poate fi folosit atât pentru conturul ochilor cat și ca fard, fiind dotat și cu o ascuțitoare.
Are o textură cremoasă, ușor de aplicat si pot spune ca a rezistat foarte bine aproape o zi intrega.
Daca aveti tenul gras si poate nu folositi vreun fixator de machiaj o sa adorati acest produs nu se strange in pliurile pleoapei si nu mi se pare ca se estompeaza culoarea.

Daca doriti le puteti comanda aici: https://www.avon.ro/302-6175/produse-make-up/power-stay